افرادی که کلسترول بالایی دارند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را نیز افزایش می دهند، به خصوص زمانی که سطح کلسترول بد (LDL) آنها بالا باشد، پس کلم سفید در میدان تره بار تهران را هر چه زودتر خریداری کنید تا هرچه زودتر از این اتفاق جلوگیری کنید.
کلم حاوی دو ماده است که نشان داده است سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهد.
نشان داده شده است که فیبر محلول با اتصال به کلسترول در روده و جلوگیری از جذب آن در خون به کاهش سطح کلسترول LDL کمک می کند.
طبق یک بررسی، خوردن بیشتر غذاهای غنی از فیبر محلول می تواند سطح کلسترول کل و LDL را حدود 5٪ تا 10٪ کاهش دهد.
کلم منبع خوبی از فیبر محلول است. در واقع، حدود 40 درصد از فیبر موجود در کلم محلول است.
کلم حاوی موادی به نام فیتواسترول است. آنها ترکیبات گیاهی هستند که از نظر ساختاری شبیه کلسترول هستند و با مسدود کردن جذب کلسترول در دستگاه گوارش، کلسترول LDL را کاهش می دهند.
طبق یک مطالعه در سال 2014، افزایش مصرف فیتوسترول به میزان 1 گرم در روز، غلظت کلسترول LDL را تا 6 درصد کاهش می دهد.
کلم منبع خوبی از فیبر محلول و استرول های گیاهی است. نشان داده شده است که این مواد باعث کاهش کلسترول LDL (بد) می شوند.
ویتامین K مجموعه ای از ویتامین های محلول در چربی است که نقش های مهمی در بدن ایفا می کند.
این ویتامین ها به دو گروه اصلی تقسیم می شوند: ویتامین K1 (فیلوکینون): این ویتامین عمدتاً در منابع گیاهی یافت می شود.
ویتامین K2 (مناکینون): این فرم در منابع حیوانی و برخی از غذاهای تخمیر شده یافت می شود. همچنین توسط باکتری های روده بزرگ تولید می شود.
کلم منبع فوقالعادهای از ویتامین K1 است که 56 درصد از DV را در یک فنجان (89 گرم) ارائه میکند.
ویتامین K1 یک ماده مغذی کلیدی است که نقش های مهمی در بدن ایفا می کند.
یکی از عملکردهای اصلی آن این است که به عنوان یک کوفاکتور برای آنزیم هایی که مسئول لخته شدن خون هستند عمل کند.
بدون ویتامین K، خون توانایی خود را برای لخته شدن به درستی از دست می دهد و خطر خونریزی بیش از حد را افزایش می دهد.
ویتامین K برای لخته شدن خون حیاتی است. کلم یک منبع عالی از ویتامین K1 است، با 56٪ از DV در هر فنجان (89 گرم).