چای محمود عطری ممکن است سلامت استخوان را بهبود بخشد: با افزایش سن، استحکام استخوان های شما شروع به کاهش می کند.
با این حال، دانشمندان مشاهده کرده اند که افرادی که چای سیاه می نوشند می توانند به طور قابل توجهی تراکم استخوان را بازیابی کنند.
به همین دلیل، نوشیدن چای سیاه ممکن است خطر شکستگی را که بیشتر در افراد مسن به دلیل پوکی استخوان رخ می دهد، کاهش دهد.
موش هایی که عصاره چای سیاه دریافت کردند، تراکم استخوان بهتری داشتند؛ بنابراین، اگر 30 ساله هستید، چای سیاه را جزئی از رژیم غذایی خود قرار دهید تا تراکم استخوان را حفظ کنید و از پوکی استخوان و خطر شکستگی جلوگیری کنید.
ممکن است خطر پارکینسون را کاهش دهد: پارکینسون یک بیماری عصبی است که بیشتر افراد مسن را تحت تاثیر قرار می دهد.
تحقیقات نشان می دهد که پلی فنول های چای سیاه دارای یک اثر محافظت کننده عصبی بر روی مغز هستند.
در مطالعه ای که در دانشگاه ملی سنگاپور انجام شد، دانشمندان دریافتند که کافئین موجود در چای سیاه با بیماری پارکینسون ارتباط معکوس دارد.
ممکن است سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشد
روده سالم می تواند شما را در برابر بیماری ها و اختلالات مختلف محافظت کند. مصرف چای سیاه ممکن است به بهبود تعداد و تنوع میکروب های خوب روده کمک کند.
پلی فنول های چای ممکن است به عنوان پری بیوتیک عمل کنند و به عنوان خوراک برای باکتری های خوب روده عمل کنند.
این پلی فنول ها همچنین ممکن است از رشد سایر باکتری های مضر در روده جلوگیری کنند. چای سیاه همچنین ممکن است به درمان زخم معده کمک کند و به طور بالقوه خطر سرطان روده بزرگ و مری/معده را کاهش دهد، با این حال، مطالعات بیشتری در مورد انسان ضروری است