در حقیقت قیسی آفتابی میوهای کوچک، زرد رنگ و با طعم ترش است که از طرفداران زیادی برخوردار است.
مانند اکثر میوه ها، آنها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند و یک مکمل عالی برای یک رژیم غذایی سالم هستند.
این مقاله چهار مزیت بالقوه قیسی آفتابی برای سلامتی را فهرست میکند، نگاهی به ارزش غذایی آن میاندازد و راههایی را پیشنهاد میکند که افراد میتوانند از طریق آنها این میوه را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.
قیسی آفتابی منبع خوبی از ویتامین A است: متخصصان توصیه می کنند که افراد میوه و سبزیجات زیادی بخورند، زیرا این میوه ها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند که بدن ما برای رشد به آن نیاز دارد.
قیسی آفتابی منبع خوبی از:
ویتامین A که دانشمندان آن را رتینول نیز می نامند، برای سلامت چشم بسیار مهم است.
به طور خاص، ویتامین A به بدن کمک می کند تا رنگدانه های مورد نیاز برای عملکرد درست شبکیه را بسازد. بدون آن، افراد در معرض خطر ابتلا به شب کوری هستند.
ویتامین A همچنین به چشم ها کمک می کند تا رطوبت مورد نیاز خود را برای روانکاری مناسب تولید کنند.
برخی از مطالعات نشان داده اند که ویتامین A با داشتن اثر ضد التهابی نقش مهمی در سیستم ایمنی دارد.
سایر منابع خوب ویتامین A عبارتند از:
سبزیجات سبز برگ
سبزیجات نارنجی رنگ، مانند هویج، کدو تنبل و سیب زمینی شیرین
طالبی ها
تخم مرغ
ویتامین سی
قیسی آفتابی همچنین منبع خوبی از ویتامین C است که یکی از ویتامین هایی است که بدن انسان قادر به تولید آن نیست. این بدان معناست که افراد باید ویتامین C کافی را از رژیم غذایی خود دریافت کنند.
ویتامین C عملکردهای زیادی دارد. به عنوان مثال، این یک آنتی اکسیدان است که به محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک می کند. بدن همچنین برای ساخت کلاژن برای ترمیم زخم ها به آن نیاز دارد.
ویتامین C نقش اساسی در سیستم ایمنی دارد و به مکانیسم های دفاعی طبیعی بدن کمک می کند تا با باکتری ها و ویروس ها مبارزه کند.