شایان ذکر است که زردآلو تهران میوهای است که فواید زیادی برای سلامتی دارد و از آن زمان محبوبیت آن در حال افزایش است خوب هیچکس واقعاً مطمئن نیست.
یک چیز می دانیم؟ زردآلو تاریخچه شگفت انگیزی دارد، از غنی بودن از ویتامین ها و مواد معدنی گرفته تا اینکه در زمان ویلیام شکسپیر به عنوان یک داروی غرایز جنسی اشتباه گرفته می شد.
منشا زردآلو در گذر زمان از بین رفته است: زردآلو برای مدت طولانی یک غذای ارزشمند بوده است که مکان و زمانی که برای اولین بار اهلی شده اند حقایقی در زمان گم شده است.
نام علمی Prunus Armeniaca آنها را به ارمنستان پیوند میدهد، جایی که مطمئناً قرنها در آنجا رشد کردهاند و امروزه پنجاه گونه از آن تولید میشود.
آنها همچنین یک محصول عمده در ایران باستان (ایران امروزی) بودند و در حالی که برخی از مقامات اصرار دارند که تاریخ کشت آنها از 3000 سال قبل از میلاد در هند آغاز شده است، برخی دیگر استدلال می کنند که همه چیز از چین آغاز شده است.
زردآلو یک غذای سالم توصیه شده است: واضح است که زردآلو خشک یکی از پنج عدد زردآلو در روز محسوب می شود. مقدار توصیه شده 30 گرم (3 یا 4 زردآلو) است.
تمام میوه های خشک دارای همان ویژگی های تغذیه ای میوه های تازه اصلی هستند.
در واقع، وزن نسبت به وزن فرم خشک شده حاوی آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی و فیبر بیشتری نسبت به نوع خام اصلی است.
بنابراین زردآلو خشک توصیه می شود، از جمله توسط NHS برای مزایای سلامتی آن که شامل سطوح مهم ویتامین A و C، فیبر و مواد معدنی است.
زردآلو منبع عالی فیبر است: زردآلو یک منبع عالی از فیبر عنصری در رژیم غذایی ما است که اکثر ما از آن غافل هستیم و میتواند به پیشگیری از بیماریهای قلبی، دیابت، افزایش وزن و برخی سرطانها کمک کند.
سه زردآلو خشک کامل حاوی 5 گرم فیبر است که حدود 20 درصد نیاز روزانه شما به فیبر است. به طور مفید فیبر زردآلو بین دو نوع محلول و نامحلول تقسیم می شود.