لازم به ذکر است که چای احمد معطر مخصوص در سراسر جهان شناخته شده و محبوب است و با حفظ اکثر خواص دارویی به روش های مختلف و بدون پیچیدگی و ظرافت زیاد تهیه می شود.
با این وجود، اثر تقویت کننده کلی برای هر نوع ماده خام ویژگی های خاص خود را دارد.
محتوای آلکالوئیدها باعث تحریک جریان خون و افزایش اکسیژن رسانی به بافت های مغز می شود. در عین حال، کافئین چای در ترکیب با تانن نرم تر از قهوه عمل می کند.
انفوزیون باعث کاهش بعدی فشار نمی شود، آن را حفظ می کند، بنابراین به ویژه برای افراد با فشار کم یا طبیعی نشان داده می شود.
تأثیر مثبتی بر کبد دارد، از حملات قلبی جلوگیری می کند و فشار خون را تثبیت می کند. مطالعات در دهههای اخیر ثابت کرده است که فرضیه قبلی مبنی بر اینکه این نوشیدنی کلسیم را از استخوانها میشوید، اشتباه است، بنابراین این نوع چای نیز محدودیت سنی ندارد.
ویژگیهای چای سیاه از کشورهای مختلف جالب است: به عنوان مثال، انواع سیاه چای سیلان کوهستانی به دلیل سایههای گل، لذت معطر و مزهای را به ارمغان میآورند، اما بیشتر انواع هندی، بهویژه منطقه آسام ، ترشتر و غنیتر خواهند بود. اما هر دو نیرو می بخشند.
به طور موثر قند را کاهش می دهد و ترکیب خون را بهبود می بخشد، دارای اثر ضد میکروبی و ضد اسکلروتیک است. سیستم عصبی را تقویت و تقویت می کند، برای کسانی که به کار ذهنی مشغول هستند توصیه می شود.
در عین حال، می تواند برای افراد مسن مبتلا به یبوست مضر باشد، زیرا اثر تثبیت کننده دارد.
چین پیشرو در تولید چای سبز است. چای سبز چینی تأثیر مثبتی بر بدن دارد که مدت طولانی زندگی جمعیت این کشور گواه آن است.
ادرار آور موثر است و دستگاه گوارش را تقویت می کند، به ویژه برای افراد مسن توصیه می شود. برای فعالیت بدنی جدی ترجیح داده می شود.
روان ناپایدار را آرام می کند و نوسانات خلقی را هموار می کند، عملکرد کبد را بهبود می بخشد، مواد سمی را دفع می کند و سطوح هورمونی را تثبیت می کند.