بادام مقدار زیادی مواد مغذی ارائه می کند؛ بادام سنگی در بازار دانه های خوراکی Prunus dulcis است که بیشتر درخت بادام نامیده می شود.
آنها بومی خاورمیانه هستند، اما ایالات متحده اکنون بزرگترین تولید کننده جهان است.
بادامهایی که میتوانید از فروشگاهها بخرید، معمولاً پوسته آنها برداشته میشود و مغزهای خوراکی داخل آن آشکار میشود. آنها به صورت خام یا بو داده فروخته می شوند.
آنها همچنین برای تولید شیر بادام، روغن، کره، آرد یا رب استفاده میشوند که به آن مارزیپان نیز میگویند.
بادام دارای مشخصات مغذی قابل توجهی است. یک وعده 1 اونس (28 گرم) بادام حاوی:
فیبر: 3.5 گرم
پروتئین: 6 گرم
چربی: 14 گرم (9 مورد آن تک غیراشباع است)
ویتامین E: 37 درصد از RDI
منگنز: 32 درصد از RDI
منیزیم: 20 درصد از RDI
آنها همچنین حاوی مقدار مناسبی مس هستند،
ویتامین B2 (ریبوفلاوین) و فسفر.
این همه از یک مشت کوچک است که تنها 161 کالری و 2.5 گرم کربوهیدرات قابل هضم را تامین می کند.
مهم است که توجه داشته باشید که بدن شما 10 تا 15 درصد از کالری خود را جذب نمی کند زیرا برخی از چربی ها برای آنزیم های گوارشی غیرقابل دسترسی هستند.
بادام همچنین سرشار از اسید فیتیک است، ماده ای که به مواد معدنی خاصی متصل می شود و از جذب آنها جلوگیری می کند.
در حالی که اسید فیتیک به طور کلی یک آنتی اکسیدان سالم در نظر گرفته می شود، همچنین مقدار آهن، روی و کلسیمی که از بادام دریافت می کنید را کاهش می دهد.
بادام از آجیل های درختی بسیار محبوب است. بادام ها
سرشار از چربیهای غیراشباع تک غیر اشباع سالم، فیبر، پروتئین و انواع مهم هستند.
بادام یکی از بهترین منابع ویتامین E در جهان است که تنها 1 اونس آن 37 درصد از RDI را تامین می کند.
چندین مطالعه مصرف بیشتر ویتامین E را با نرخ پایینتر بیماری قلبی، سرطان و بیماری آلزایمر مرتبط کردهاند.