در بسیاری از غذاها می توانید از فلفل دلمه رنگی در روسیه استفاده کنید. سعی کنید تمام رنگ های فلفل دلمه ای را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا بیشترین فواید تغذیه ای را ببرید.
فلفل دلمه سبز فلفل نارس است. آنها طعم تلخ تری نسبت به نسخه های قرمز، نارنجی و زرد دارند.
آنها حاوی انواع مختلفی از مواد مغذی هستند و به ویژه غنی از ویتامین C هستند.
افزودن فلفل دلمه سبز به رژیم غذایی یک راه هوشمندانه برای افزایش مصرف مواد مغذی و در عین حال محافظت از سلامت قلب، چشم و روده است.
همین امروز این را امتحان کنید: سعی کنید فلفل سبز شیرین را به غذاهایی مانند املت، چیلی و غذاهای برنجی اضافه کنید یا از فلفل دلمه سبز با مقداری هوموس برای یک میان وعده ترد و رضایت بخش لذت ببرید.
فلفل دلمهای (Capsicum annuum) میوهای است که از خانواده گل شب بو است.
آنها مربوط به فلفل چیلی، گوجه فرنگی و میوه نان هستند که همگی بومی آمریکای مرکزی و جنوبی هستند.
فلفل دلمه ای که فلفل دلمه ای یا فلفل دلمه ای نیز نامیده می شود را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد.
فلفل دلمه ای، فلفل دلمه ای، مانند خویشاوندان نزدیک خود، گاهی خشک و پودر می شود. در این صورت به آنها پاپریکا می گویند.
آنها کالری کمی دارند و به طور استثنایی سرشار از ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها هستند که آنها را به یک رژیم غذایی سالم تبدیل می کند.
فلفل دلمه ای در رنگ های مختلفی مانند قرمز، زرد، نارنجی و سبز وجود دارد که نارس هستند.
فلفل های سبز و نارس طعم کمی تلخ دارند و به شیرینی فلفل های کاملا رسیده نیستند.
ارزش غذایی: فلفل دلمه ای تازه و خام عمدتاً از آب (92%) تشکیل شده است. بقیه کربوهیدرات ها و مقدار کمی پروتئین و چربی است.
مواد مغذی اصلی در 3.5 اونس (100 گرم) فلفل دلمه ای قرمز خام عبارتند از (1 منبع معتبر):
کالری: 31
آب: 92%
پروتئین: 1 گرم
کربوهیدرات: 6 گرم
شکر: 4.2 گرم
فیبر: 2.1 گرم
چربی: 0.3 گرم